Severina boravi u glavnom gradu BiH i objavom na Instagramu oduševila: 'Sarajevo, ljubavi moja'

8
Radiosarajevo.ba

Sarajevo se već priprema za doček 2025. godine. Kako je portal Radiosarajevo.ba ranije pisao, na javnom dočeku u našem najvećem gradu nastupit će Severina.

Hrvatska pjevačica ovog ljeta nastupa posvuda u regiji. U zadnje vrijeme imala je nekoliko koncerata u Crnoj Gori, pjevala je tokom zime i na Jahorini, a boravit će i u hotelu Rixos Premium u Dubrovniku.

Severina ovih dana boravi u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, a to je potvrdila i najnovijom fotografijom na Instagramu gdje se uslikala na Aerodromu Sarajevo, uz opis "Sarajevo, ljubavi moja".

Luigi Soreca u Banjoj Luci: Hajde da zajedno izgradimo bolju budućnost. Sada je pravo vrijeme

Popularna Seve dolazak je iskoristila sa susrete s mnogim prijateljima i poznanicima.

/ Anketa

Da li ste zadovoljni izborom da će Severina pjevati na dočeku Nove godine u Sarajevu?

Nakon Sarajeva Severina će 2. januara 2025. godine gostovati u Dubrovniku, gdje će u jednom od najboljih hotela u Hrvatskoj imati "privatnu zabavu" u hotelu Rixos Premium.

Aranžmani (Plava, Crvena i Ljubičasta zona) koji se kreću od 2.771 euro do 6.273 eura za ovaj koncert za odabrane su već pušteni u prodaju, a iz hotela Rixos Premium Dubrovnik su potvrdili njeno gostovanje.

"Hotel Rixos Premium Dubrovnik je pripremio spektakularan program za novogodišnje praznike koji uključuje nastupe najvećih muzičkih imena. Očekuje vas još jedan nezaboravan doček Nove godine s koncertom Dine Merlina, 1. januara nastupit će Petar Grašo.

Drugi dan nove godine u hotelu Rixos Premium Dubrovnik donosi spektakularan koncert najveće ženske regionalne estradne zvijezde, Severine. Pripremite se za nezaboravnu atmosferu i puno plesa uz najveće hitove!", naveli su iz Rixosa Premium Dubrovnik, dodajući da se sve treba rezervirati na vrijeme.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak