Scena iz serije "Prijatelji" koja nikog ne ostavlja ravnodušnim: "Nisam plakao do ovog trenutka"

0
Radiosarajevo.ba
Scena iz serije "Prijatelji" koja nikog ne ostavlja ravnodušnim: "Nisam plakao do ovog trenutka"

Obožavatelje Matthewa Perryja duboko je dirnuo video sa seta kultne serije Prijatelji, koji je nedavno postao viralan na društvenim mrežama.

Nakon tužne vijesti o smrti glumca Matthewa Perryja, njegovi obožavatelji diljem svijeta počeli su dijeliti uspomene na njega, posebno kroz njegovu nezaboravnu ulogu u seriji Prijatelji.

Jedan od videozapisa koji je izazvao posebnu emocionalnu reakciju obožavatelja prikazuje trenutak snimanja kultne scene iz serije. Radi se o sceni u kojoj Chandler i Rachel pomažu Rossu nositi kauč uz stepenice do njegova stana, dok on ponavlja smiješnu frazu "Pivot! Pivot!". U videu se može vidjeti kako Matthew Perry, zajedno s kolegama, uživa i smije se tokom snimanja, što je izazvalo suze sjećanja i smijeh njegovih obožavatelja, piše Show buzz.

Erogene zone i njihov hit "Sarajevo": To je moj grad, ja takvog ga znam...

"Ovo je još smješnije od same scene 'Pivot! Pivot!'", napisao je autor videa, koji je podijeljen na društvenoj mreži. 

Reakcije na video nisu izostale, s mnogim komentarima poput "Ovo je predivno", "Nedostajat ćeš nam, Matthew", i "Zauvijek ćemo pamtiti tvoj smijeh".

Bivša zaručnica Matthewa Perrya otvorila dušu: 'Donio mi je bol kakvu nikad nisam osjetila...'

Matthew Perry preminuo je iznenada u 54. godini. Konkretan uzrok smrti još uvijek nije potpuno poznat, iako su izvori iz policije izvijestili da je pronađen u svom domu u Los Angelesu nakon srčanog udara i da se čekaju dodatni toksikološki nalazi. Perryevi kolege iz serije Prijatelji izrazili su duboku tugu zbog njegovog odlaska i zajedno podijelili svoje suosjećanje s porodicom i fanovima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak