Publika oduševljena: Crvena jabuka nastupila u londonskoj palači The Clapham Grand

0
Radiosarajevo.ba

Pred sami kraj 2023. godine, grupa Crvena jabuka iza sebe je ostavila još jedan fenomenalan nastup u kultnoj londonskoj palači The Clapham Grand, u Londonu.

Fanovi su bili oduševljeni, a London se tako upisao na listu gradova obuhvaćenih svjetskom turnejom sarajevskog benda, koji će Novu godinu dočekati upravo tamo gdje je i sve počelo – u Sarajevu.

Nakon toga, slijedi veliki valentinovski koncert Da nije ljubavi u Splitu, u dvorani Gripe, najavljen za 10. februar 2024.

Netflixova zvijezda došla na Balkan i odlučila probati burek

Sigurno možemo reći da je iza Crvene jabuke je koncertna godina za pamćenje. Početak 2023. obilježio im je veliki valentinovski koncert Tamo gdje ljubav počinje u prepunoj zagrebačkoj Areni.

Zatim je uslijedila velika američko-kanadska turneja Od srca do srca, u sklopu koje su održali čak 21 koncert. Ljetna turneja ostala je upamćena po opatijskoj Ljetnoj pozornici te Kuli Kamerlengo u Trogiru, dok je jesen bila rezervirana za turneju po Australiji, tačnije gradovima Melbourne, Sydney, Brisbane, Perth, Adelaide i Canberra.

Nakon toga svirali su u Skopju te Slavonskom Brodu, piše Index.hr.

Poslušajte kako je bilo na koncertu Crvene Jabuke u Londonu:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak