Privatni detektiv tvrdi da ima dokaz da je slavni Tupac živ

Radiosarajevo.ba
Privatni detektiv tvrdi da ima dokaz da je slavni Tupac živ

Privatni detektiv Jimmy Poole tvrdi da postoje dokazi da je reper Tupac Shakur “živ i zdrav i živi u Belizeu”.

Jimmy Poole je istraživao Tupacovu smrt da vidi ima li istine u tome da je još uvijek živ, pogotovo jer policija u Las Vegasu još uvijek ima otvoren dosije, uprkos tome što je ubijen 13. septembra 1996.

Detektiv je za strane medije rekao da su se u Centralnoj Americi skrivale nove informacije koje ukazuju na to da je reper i dalje živ i zdrav. On je na svom Youtube kanalu objavio novu fotografiju repera i uvjeren je da je realna. Na fotografiji se vidi Tupac u 40-im godinama i pozira sa obožavateljem u restoranu.

Procurila je nova fotografija. Tupac je živ i dobro i živi u Belizeu”, napisao je detetktiv.

Pristalice pokojne zvijezde nisu baš uvjereni da je fotografija prava, komentarišući kako “Tupac izgleda kao da je fotošopiran“, jer “glava ne odgovara vratu“.

Istražitelj je objavio i audio snimak za koji tvrdi da u njemu upravo Tupac razgovara s nekim.

“Bog je sjajan i pusti me da se vratim kao četrdesetogodišnjak…Prokletstvo čovječe… Dobro sam, nemam problema ni sa kim, samo želim mir i sreću…Nisam imao gdje da odem, niko drugi nije htio da me primi. Ali sve što mi je bilo u glavi je da ću se jednog dana vratiti”, navodno je rekao Tupac.

Poole vjeruje da je audio snimak pravi i radi na autentifikaciji fotografije, ali je izjavio da vjeruje da je to dio namjere repera da pošalje fanovima poruku i da ih obavijesti da planira povratak.

U međuvremenu, filmski producent Mike Dorsey , radio je na emisijama “Neriješeno: Ubistva Tupaca i zloglasnog BIG-a”, i zamolio policiju iz Las Vegasa da “pusti duh Tupaca” da počiva u miru i završi 23-godišnje spekulacije da je možda još uvijek živ.

Tupac je mrtav. Razjasnimo to. Sve teorije zavjere su pogrešne kao i ova tekuća pretpostavka, fotografije i snimci. Policija konačno može da okonča ovaj slučaj i da prizna sve dokaze koji postoje da je mrtav”, rekao je Dorsey.

“Suprotno mišljenju mnogih, tačno znamo ko je ubio Tupaca, a isto to zna i policija”, zaključio je Majk.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak