Poznati bh. glumac 30 godina u braku, otkrio tajnu uspjeha: Supruga i ja spavamo u odvojenim sobama

1
Radiosarajevo.ba
Poznati bh. glumac 30 godina u braku, otkrio tajnu uspjeha: Supruga i ja spavamo u odvojenim sobama

Glumac Senad Bašić, poznat po svojoj ulozi u seriji Lud, zbunjen, normalan, već više od 30 godina sretno je u braku sa suprugom Jasnom.

Otkrio je da je tokom godina naučio da se ne uzbuđuje oko sitnica. "Nisam više toliko nemiran, ne uzbuđuju me gluposti i ne gledam televiziju," rekao je. Također, istakao je da je prisutan na društvenim mrežama samo kada to od njega traže. Na kraju, otkrio je i svoj recept za savršen brak, koji se temelji na strpljenju i prihvatanju.

"Pa samo neka svako uzme svoju sobu. Francuski ležaj, to je najveća glupost pogotovo ako želite da ostarite s nekim. Tu su Englezi mnogo pametniji, ona ima svoju sobu, on ima svoju, a kad hoće da rade ‘one stvari’ kucaju jedni drugima na vrata, to je apsolutno ispravno", rekao je Senad Bašić.

BH Meteo objavio vremensku prognozu koja će obradovati mnoge: Evo kakav će nam biti kraj oktobra

"S obzirom na to da je kćerkina soba bila prazna, uzmem jorgan, kupim krevet i odvojim se, napravim svoje odaje. Imamo dnevni boravak kad hoćemo nešto da pričamo, po dvije-tri rečenice, kad vidimo da će doći do sukoba odmah se raziđemo u svoje odaje", otkrio je Senad svoju taktiku za hrvatski IN Magazin.

Svi ga prepoznaju kao Faruka, ljubitelja žena iz serije Lud, zbunjen, normalan, ali u stvarnosti Senad Bašić ima samo jednu ženu koja ga interesuje.

I pored svoje popularnosti, njegov privatni život ostao je slabo poznat javnosti, posebno njegova supruga Jasna, s kojom ima dvoje djece: sina Skendera i kćerku Hanu.

Ljubav među njima rodila se u tramvaju, na putu prema gimnaziji koju su svojevremeno oboje pohađali, a od školskih dana pa do danas nisu se razdvajali, te su odoleli mnogim izazovima.
Brak sa Jasnom sklopio je još u studentskim danima, i isti traje i dan-danas. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak