Pola sata prije tragične smrti: Pogledajte šta je Liam Payne objavio na društvenoj mreži

0
Radiosarajevo.ba
Pola sata prije tragične smrti: Pogledajte šta je Liam Payne objavio na društvenoj mreži

Liam Payne, bivši član One Directiona, preminuo je u 31. godini u Buenos Airesu u Argentini.

Pronađen je mrtav nakon što je pao s trećeg sprata hotela, javljaju novinska agencija AFP i lokalni mediji pozivajući se na policiju.

Prema policijskom priopćenju koje je prenijela novinska agencija AFP: "Liam James Payne, tekstopisac i gitarista, bivši član benda One Direction, preminuo je danas nakon pada s trećeg sprata hotela u Buenos Airesu.

Zatražen pritvor za još dva maloljetnika: Najmanje deset puta lažno dojavili bombe u školama

U drugom policijskom priopćenju, nakon ustanovljene smrti, utvrđeno je da su policajci poslani u hotel nakon hitnog poziva u kojem su "obaviješteni o agresivnom muškarcu koji je možda bio pod utjecajem droga i alkohola".

Kada su stigli, glavni službenik rekao je da je čuo glasan zvuk u unutrašnjem dvorištu hotela.

Payne je i kao solo izvođač i član pop senzacije One Direction ostvario impresivnu karijeru. Pop grupa je u Ujedinjenom Kraljevstvu imala četiri albuma koja su završila na prvom mjestu top ljestvice, a Liamov debitantski solo singl Strip That Down zauzeo je treće mjesto na službenoj britanskoj ljestvici.

No, ono što je posljednjih sedmica punilo novinske stupce nisu bile novosti iz Liamove muzičke karijere nego detalji iz njegovog privatnog života. Jedna od njegovih bivših partnerica tako je u utorak izvijestila medije da je poduzela i pravne korake kako bi ga spriječila da komunicira s njezinim prijateljima i obitelji. U međuvremenu, iz Buenos Airesa pristižu fotografije, brojni fanovi skupljaju se ispred hotela u kojem je preminula mlada pop zvijezda.

Samo pola sata prije smrti Liam Payne objavio je i video na Snapchatu. Bio je sa svojom djevojkom Kate Cassidy, a u kratkom isječku govori o "lijepom danu u Argentini". Pogledajte video.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak