Pogledajte luksuzni dom Lane Jurčević: Ogromna terasa, impresivno tv kino

0
Radiosarajevo.ba
Pogledajte luksuzni dom Lane Jurčević: Ogromna terasa, impresivno tv kino

Lana Jurčević i njezin partner Filip Kratofil dugo su radili na renovaciji svog doma, a pjevačica je nedavno svojim obožavateljima po prvi put pokazala popriličan dio novog interijera. Sada je priložila i nekoliko novih snimki.
 
Naime, Lana posjeduje četverosobni stan u sjevernom dijelu Zagreba, kojim se prostiru efektne stepenice od drva.

Visoki bijeli zidovi, elegantan bijeli namještaj i tek poneki detalj biljki ono je što se da zamijetiti s prvim pogledom na Lanin dnevni boravak koji odiše minimalizmom i prostranošću. Iz dnevnog boravka ulazi se na ogromnu terasu, odakle bi pjevačica često znala snimati storije na Instagramu, piše Story.

U dnevnom boravku se također da primijetiti i bež kauč, savršeno uklopljen u bijelu simetriju, koja odiše pjevačičinim luksuznim domom. Ono što dominira dnevnim boravkom svakako je impresivno tv kino, koje se proteže po čitavom zidu.

Srušio se ruski helikopter: Pronađeno 17 tijela, pretpostavlja se uzrok pada

Kuhinja je također bijele boje, a u njoj se mogu vidjeti elementi ravnih linija, te plohe od svijetlog drva, koja savršeno komplimentira i 'razbija' bijelu harmoniju. U blagavaonici se nalazi stakleni stol s pripadajućim bijelim stolicama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak