The Mountain, zvijezda serije Game of Thrones, oženio svoju malenu djevojku

Radiosarajevo.ba

Zvijezda popularne TV serije Thor Björnsson, poznatiji kao The Mountain (Planina) koji je visok 206 cm je oženio svoju djevojku Kelsey Henson u rodnom Islandu.

The Mountain (29) potvrdio je ovu sretnu vijest na Instagramu u subotu, a počastio je fanove predivnom crno-bijelom fotografijom svog posebnog dana. U opisu je naveo da se raduje njihovom budućem zajedničkom životu i da s velikim zadovoljstvom objavljuje da je Kelsey Morgan Henson njegova supruga.

Glumac koji je u julu u Filipinima proglašen najsnažnijim čovjekom bio je vrlo dotjeran u odijelu s kravatom, a Kelsey je bila u preslatkoj haljini.

Kelsey je također imala objavu na društvenoj mreži gdje je navela da se raduje što će "vući ovog velikog čovjeka ostatak svog života".

Thor i Kelsey su par od 2017. godine. Privlače pažnju zbog velike razlike u visini jer je ona visoka 158 cm. Upoznali su se u Kanadi kada mu je prišla u restoranu i zatražila autogram. Interesantno je da je među njima odmah "zaiskrilo", piše Daily Mail. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak