Ovo se ne dešava svaki dan: Pogledajte šta je Matt Damon rekao za svog prijatelja Bena Afflecka

0
Radiosarajevo.ba

Ben Affleck pod stalnim je povećalom otkako se doznalo da brak njega i Jennifer Lopez više ne funkcioniše.

Iako se govori da se poznati holivudski glumac dobro drži prolazeći kroz čitavu situaciju, Matt Damon je dao svoje mišljenje

Godine 1997. dvojica su prijatelja Ben Affleck i Matt Damon kao mladi filmaši dobili cijenjenu nagradu Oscar za scenarij za film Good Will Hunting. Prijateljstvo se zadržalo kroz sve ove godine, a Damon je i dalje velika podrška Afflecku. Iako nema naviku komentirati život svog prijatelja, ipak se oglasio o teškom razdoblju kroz koje prolazi Affleck.

Dudića ponovo slave u Srbiji: Njegov Radnički dobio još jednu "ludu" utakmicu, briljirali Bosanci

Imajući na umu rastavu braka kroz koju prolazi 51-godišnji Affleck, Matt Damon se osvrnuo na medijsku pažnju koja je posljednjih mjeseci posvećena Afflecku. Otkako je objavljeno da su se Lopez i Affleck odlučili razdvojiti, obožavatelji već mjesecima prate njihov odnos koji je i službeno 20. augusta završio predajom dokumenata za razvod.

Matt Damon prokomentirao Affleckov život

Promovirajući svoj novi film The Instigators u kojem glumi zajedno s Benovim bratom Caseyem Affleckom, Matt je rekao za Radio Time Podcast : "Prije 25 godina kultura tračerskih časopisa bila je golema, ali mene su ignorirali. Nisam bio uzbudljiva priča: momak koji je oženjen, to je dosadno! Skandal i seks, to je ono zbog čega bi ljudi čitali časopise. Baš sam imao sreće".

Stavljajući svoj život u kontrast s Benovim, Damon je istaknuo: "Posebno kad pogledam Caseyjevog brata, Bena. Imali smo paralelne karijere na mnogo načina, ali ne mogu zamisliti da živim pod tim povećalom 25 godina."

Supruga Matta Damona nikad nije prihvatila Lopez

Iako su Damon i Affleck prijatelji još od djetinjstva, njihove supruge nisu se baš najbolje slagale.

Damon i njegova supruga Luciana Barroso upoznali su se iste godine kada su Affleck i Lopez prvi put prekinuli, a tokom godina Barroso se zbližila s Affleckom te su postali dobri prijatelji. Ipak, Barroso i Lopez navodno su više puta pokazale da ne planiraju biti prijateljice.

"Ben i Matt misle da bi bilo sjajno kada bi njih četvero mogli primjerice avionom odletjeti u Meksiko na vikend. Momci ih ne mogu natjerati, ali to ih počinje sve više umarati", loše je odnose komentirao izvor blizak glumcima u martu, piše tportal.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak