Otkriveno zbog čega se Meghan Markle posvađala sa Kate Middleton

Radiosarajevo.ba
Otkriveno zbog čega se Meghan Markle posvađala sa Kate Middleton

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (38) ponovno se našla na udaru, ali ovoga puta ne javnosti, već svoje porodice.

Nakon Meghaninog oca, polu-sestre čiji bi memoari koji uskoro izlaze mogli u potpunosti da naruše njen status, sada se javio i vojvotkinjin rođak - Mike Markle koji je britanskim tabloidima prodao navodnu istinu o Megganinom stvarnom ponašanju.

Sada je The Sun preneo njegov stav o Meghan i mišljenje o njenom odrastanju.

“Meghan je uspjela u životu ako govorimo o socijalnom statusu i sve nas ostavila je iza sebe, tako se ja osećam. Mislim da je to normalno pošto je bila u nižoj klasi pa je sada napokon uspjela”, rekao je Meghanin rođak.

“Ona je “razmažena diva” jer ju je njen otac tako odgajio”, zaključio je on, ali i otkrio zašto Meghan ima problem i s vojvotkinjom od Cambridgea, Kate Middleton.

“Meghan je jako detinjasta. Tako se ponašala prema nama i tako se sigurno ponaša prema kraljevskoj porodici”, rekao je.

Podsjetimo, Meghan je u zavadi s gotovo cijelom svojom porodicom, pa će sa suprugom Harryjem i sinom Archijem ovogodišnji Božić dočekati u društvu svoje majke Dorije Ragland. Naime, kraljevski par se odlučio na taj potez otkako se vojvotkinja požalila da se teško nosi sa pritiscima slave. Takođe, ovo ne čudi s obzirom da Harry nije u najboljim odnosima s bratom Williamom.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak