Otac Meghan Markle se požalio: 'Ona i Harry mi rade okrutne stvari, srce mi je slomljeno'

0
Radiosarajevo.ba

Thomas Markle, otac od Meghan Markle, dao je intervju za britanske medije u kojem se požalio na odnos koji prema njemu imaju njegova kćerka i zet princ Harry. 

U gostovanju na britanskoj televiziji, Thomas je ispričao svoju stranu priče o sukobu s Meghan Markle i princom Harryjem. 

"Srce mi je slomljeno. Jako sam uzrujan. Okrutno je dedi uskratiti pravo na viđanje unuka. U Kaliforniji ih, zapravo, mogu tužiti, ali to ne želim.

Federalno ministarstvo rada oštro reagira na Novalićeve tvrdnje o penzionerima

Druga stvar je da nisam učinio ništa loše. Ništa ne ukazuje na to da kažem da sam loš momak. Ja sam stvarno brižan otac i ona to zna i nema opravdanja da se tako ponašate prema meni - nema izgovora da se tako odnosite prema baki i dedi", rekao je Thomas. 

Poznato je kako je odnos Thomasa i Meghan bio na 'klimavim nogama' dugo vremena. Navodno je otac davao informacije novinarima za novac, a optužen je i da je medijima dao pismo koje mu je poslala Meghan, u kojem ga moli da ne objavljuje informacije o slavnom paru. 

Rekao je još: "Uvijek sam tu za nju, još uvijek je volim - voljet ću je zauvijek. To se nikada neće promijeniti, ali želim da mi se obrati i dopusti mi da vidim unuke i pusti me da imam malo mira. Ljudi idu u zatvor na pet godina i oprošteno im je – a ja nisam ništa učinio. Uvijek bih se izvinuo za sve ako sam pogriješio." 

Uporedio se i s britanskim monarhom, kraljem Charlesom III. 

"Kralj Charles također nije učinio ništa loše, ali ni on ne može vidjeti djecu kao i ja", rekao je Thomas Markle. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak