Osoba bliska Kate i Williamu otkrila: 'Svađe između njih su strašne'

0
Radiosarajevo.ba

Princeza od Walesa Kate Middleton, još uvijek se oporavlja od teške bolesti, no to je ne zaustavlja u misiji spašavanja svojeg braka.

Princ William i princeza Kate navodno su imali "strašne svađe" u svom braku. Međutim, princeza Kate shvatila je kako ih je najlakše izbjeći. Dakle, odlučila se na neki način žrtvovati kako bi njen brak s Williamom ostao stabilan. 

Mnogi se s njenim načinom izbjegavanja sukoba ne bi složili jer se prema suprugu navodno odnosi kao da joj je dijete. Kako su otkrili insajderi iz palače, Kate se na specifičan način nosi s Williamovim neraspoloženjima i ispadima.

Astronauti NASA-e "zaglavili" u svemiru: Ne mogu na zemlju do 2025.

Tom Quinn je za The Mirror otkrio da mu je izvor iz Kensingtonske palače jednom ispričao da se princeza Catherine prema Williamu odnosi kao da joj je četvrto dijete.

Kate i William se pojavili u javnosti: Poseban detalj na njegovom licu iznenadio ljude

Quinn rekao je kako se "Kate (se) prema njemu ponaša kao prema četvrtom djetetu jer je sklon napadima bijesa. Oni se svađaju, to nije savršen brak. Svađe između njih su strašne", rekao je.

Dodao je ipak da njihove svađe nisu ekstremne, pa nema bacanja vaza i tanjura po kući.

"William i Kate gađaju jedno drugo jastucima. To je uvijek pod kontrolom", tvrdi Tom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak