Djevojka Zdravka Mamića objavila novu zajedničku fotografiju: "Svi komentiraju nju, a on..."

3
Radiosarajevo.ba
Djevojka Zdravka Mamića objavila novu zajedničku fotografiju: "Svi komentiraju nju, a on..."

O paru se puno ne zna, a njihove fotografije rijetko se pojavljuju u javnosti. Do sada smo ih mogli vidjeti na nekoliko događanja, a sada su pokazali da više ne skrivaju svoju ljubav. Naime, pojavile su se prve zajedničke fotografije na Instagramu.
 
Za vezu Zdravka Mamića (63) i njegove nove partnerice, Hercegovke Jelene Planinić (36) saznalo se početkom godine kada su se pojavila nagađanja kako se Zdravko planira oženiti treći put.

Par zajedno živi u Mostaru gdje ih se može svakodnevno vidjeti, a tamo su navodno kupili i zajednički stan. 

Jelena iza sebe ima brak koji je završio baš zbog Mamića, a sve je krenulo prije tri godine dok je navodno radila kao Mamićeva tajnica.

Horde zla izabrale dobitnika nagrade Ismir Pintol: Evo ko je dobio prestižno priznanje

On je tada još bio u zakonskom braku s Marinom Mamić s kojom ima i dvije kćeri

A, Jelena je sad objavila i njihove prve zajedničke fotografije na Instagramu.

Objavljena nova fotografija Zdravka Mamića i njegove nove djevojke Jelene

Na fotografiji objavljenoj jučer, 5. jula, Zdravko i Jelena pozirali su na brdu, zagrljeni i nasmijani, u ležernom izdanju. Ispod fotografije skupila se hrpa komentara.

"Jedna od najljepših žena koju poznajem", "Svi komentiraju Jelenu, a niko da pohvali momka pored nje. Zdravko nikad nije izgledao bolje i sretnije", "Jele, prelijepa si, blistaš", "Sretni", neki su od komentara.

Inače, Jelena je i prije toga objavila jednu fotografiju, a njih dvoje pozirali su u svečanoj odjeći. Fotografija je objavljena prošlog mjeseca, piše Večernji.hr.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CuTymJtsNr2/[/instagram]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak