Oglasio se Trifunovićev otac: 'Hrvati su ga oteli", Sergej nastavio: 'Može li razmjena za Severinu?'

5
Radiosarajevo.ba

Nakon hapšenja glumca Sergeja Trifunovića na graničnom prijelazu Bajakovo, oglasio se njegov otac, glumac Tomislav Trifunović,

Tomislav Trifunović je izjavio za N1 da mu sin nije ušao u Hrvatsku "nego je bio na ničijoj zemlji kada su ga hrvatski službenici odvukli".

"Sergej nije ušao u Hrvatsku. Došao je na granicu i na kiosku pitao hoće li biti problema ako uđe u Hrvatsku. Bio je na ‘ničijoj’ zemlji i hrvatski službenici su ga odvukli, odnosno oteli", izjavio je otac Trifunović.

Incident uživo: Kandidat napao rivala stolicom tokom debate

Dodao je da se uz Sergeja na granici nalazila i njegova supruga te da mu je odmah oduzet telefon.

"Otišli su u Rijeku. Otmičari mu nisu dali da se ikome javi. Njegova supruga je ostala sama na granici i rekla mi je sve te podatke", tvrdi Trifunović.

nače, Trifunović je priveden oko ponoći na graničnom prijelazu Bajakovo, a zagrebačka policija saopćila je da se to dogodilo zbog glumčevog vrijeđanja i omalovažavanja državnih policajaca u objavi na društvenoj mreži 10. septembra prošle godine.

Nakon toga, oglasio se i Sergej. Objavio je prvo fotografiju s prijateljem i uz nju citat Petere O’Toolea: "Oh, kako mi nedostaju oni dani kad izađeš uvečer u Londonu na jedno piće i probudiš se u Maroku".

Zatim je objavio i pitanje "Jel' me možete razmijeniti za Severinu?", a u opisu fotografije stoji "Pitam za prijatelja".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak