Objavljena nova fotografija Mamićeve djevojke: Jelena u noćnom provodu s buketom ruža i bez Zdravka

0
Radiosarajevo.ba

Jelena Planinić (36), djevojka bjegunca od hrvatskog pravosuđa Zdravka Mamića (63), rijetko se pojavljuje u javnosti, a prošlog vikenda zabavljala se u jednom mostarskom klubu.

Fotografija je objavljena na Instagram stranici kluba, a Jelena je snimljena s buketom ruža u rukama. 

Podsjetimo, ljubavna veza između bivšeg prvog čovjeka zagrebačkog Dinama i 27 godina mlađe Hercegovke navodno je započela prije tri godina kada je Jelena počela raditi za Mamića kao njegova sektretarica. 

Generalna skupština UN-a usvojila rezoluciju kojom se ojačava status Palestine u UN-u

Mediji pišu i kako Jelenu i Zdravka ne veže samo ljubavni nego i poslovni odnos. Naime, Mamić je 2020. godine osnovao kompaniju Plavo sunce koja se bavi solarnom energijom. Godinu dana kasnije osnovana je tvrtka Majsko sunce, a u toj kompaniji direktorica je Jelena Planinić.

Kompanija je očito dobila ime po hitu Zdravka Čolića Majsko sunce koja ima romantičnu važnost za Mamića i Planinić.

Zdravko Mamić izgubio još jedan sudski spor: Mora da plati skoro 10.000 maraka

Par je navodno već kupio i luksuzni stan, a odavno se više ne skrivaju već ruku pod ruku šeću ulicama Mostara. Inače je Jelena rodom iz Ljubuškog, u koji Mamić često navraća i u kojem je navodno zainteresiran za ulaganja u turizam. Međutim, priča se da Mamićeve kćeri nisu pretjerano oduševljenje njegovom novom djevojkom, ili već trećom zakonitom suprugom. To ne iznenađuje jer su stare gotovo jednako koliko i lijepa Jelena za kojom je Mamić "izgubio glavu".

Jelena je navodno bila dobra prijateljica i ispijala je kafe s njegovom tadašnjom suprugom Marinom te mu je kao sekretarica bila osoba od velikog povjerenja, piše Večernji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak