Nikad nije na dijeti, botoks prezire: Joan Collins u 92. godini izgleda kao u Dinastiji

1
Radiosarajevo.ba

Britanska glumica Joan Collins iza sebe ima višedecenijsku karijeru, ali je vjerovatno najveći trag ostavila ulogom Alexis Carrington Colby u čuvenoj TV sapunici"Dinastija".

Jedna je od slavnih dama kojima morate da provjerite godine kada naiđete na taj podatak u vijestima o njenom životu jer izgleda i osjeća se znatno mlađe, a u maju je proslavila 91. rođendan.

Ona je sama uvjerena da će doživjeti 100 godina.

Momci sa stranice BH Meteo otkrili zanimljiv podatak: 'U ovom bh. gradu 12 dana u julu preko 40°C'

Kako je jednom prilikom objasnila, samo je jednom koristila botoks i pokajala se.

"Bez noževa. Išla sam na botoks jednom, prije mnogo godina. Mrzila sam to. Ja sam glumica, moram da imam ekspresiju", rekla je Joan Collins za Daily Express.

Ona ističe da rigorozne dijete nisu neophodne da bi se održavala bitka linija, već su važni količina, hidratacija i mudar odabir namirnica koje unosite u organizam.

"Ne idite na dijetu, samo jedite manje. Nikada ne pijte vodu iz česme. Ako treba da skinete nekoliko kilograma da biste nešto obukli, jedite kuhana jaja i brokoli tri dana", kaže Joan Collins i dodaje: "Malo vježbajte. Mrzim to, ali mora se".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak