Nakon Sarajeva, Meg Ryan u New Yorku: Uživala u danu sa kćerkom Daisy

0
Radiosarajevo.ba

Meg Ryan vratila se u New York nakon posjete Sarajevu, a fotografi su je uhvatili u šetnji sa kćerkom Daisy koju je posvojila u Kini.

Holiwoodska zvijezda Meg Ryan nedavno je prošetala crvenim tepihom na Sarajevo Film Festivalu, a sada se već vratila svakodnevnim obavezama

Meg se vratila u New York, a fotografi su je uhvatili u šetnji. Društvo joj je pravila 19-godišnja kćerka Daisy. Meg i Daisy posjetile su knjižaru, ali i trgovine sa odjećom.

Ovo je otkriće koje bi moglo promijeniti budućnost svijeta

Daisy je dio porodice Ryan postala 2006. godine nakon što ju je glumica posvojila kao 14-mjesečnu djevojčicu iz Kine i nema naviku pojavljivati se sa slavnom majkom na javnim događanjima.

Daisy je krenula na koledž 2023. godine. U vrijeme kada je Meg ispričala da je posjećivala svoju kćer "vjerovatno više nego što bih trebala" i odlazila na višesatne vožnje samo da vidi Daisy u njenom fakultetskom kampusu, makar samo da zajedno popiju šoljicu kafe, piše DailyMail

Meg Ryan se obratila Sarajlijama: "Onaj ko trpi agresiju može se ugledati na vas"

Zvijezda filma Sleepless in Seattle hvalila je svoju djecu, govoreći "Imam dvoje najbolje djece. Oni su urnebesni, pametni, ljubazni, zainteresovani su za druge ljude, radoznali su za svijet. Osjećam da oboje čine svijet malo boljim, i jednostavno se osjećam tako ponosna na njih". 

"Ona je kćer koju sam trebala imati. Jako smo kompatibilne. Iskustvo odgajanja stekla sam sa sinom Jackom, a sada imam Daisy i ne osjećam nikakvu razliku u ljubavi koju osjećam prema njima", ispričala je tada o Daisy za People.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak