Nakon glasina o trudnoći, oglasila se jedna od najvećih zvijezda današnjice

0
Radiosarajevo.ba
Nakon glasina o trudnoći, oglasila se jedna od najvećih zvijezda današnjice

Glazbena diva u petak navečer viđena je na terasi hotela ViewPoint u Yorku gdje su održane pripreme za vjenčanje njezine sestre Natali Germanotte, a svu pozornost ukrao je trbuščić pjevačice.
 
Svjetska muzička zvijezda i glumica Lady Gaga (38) prije par dana je s partnerom Michaelom Polanskyim (46) viđena na pripremama za vjenčanje njezine sestre Natali Germanotte. Fotografi su pjevačicu uslikali u uskoj crnoj haljini koja otkriva trbuščić, što je dovoljan razlog da svjetski mediji pokrenu lavinu glasina o Gaginoj trudnoći.

Naime, 13-terostruka dobitnica Grammyja u petak navečer prisustvovala je probnoj večeri na terasi hotela ViewPoint u Yorku. Njezina obitelj iznajmila je cijelo hotel za vikend, uključujući sedam soba smještenih uz more te osam hotelskih apartmana.

U posjed ekskluzivnih fotografija došao je britanski tabloid The Sun, a na njima Lady Gaga, pravog imena Stefani Joanne Angelina Germanotta, nosi crnu kreaciju i štikle iste boje. Na ovaj stajling dodala je i ogromni dijamantni prsten, bisernu ogrlicu i odgovarajuće naušnice.

Kolaps u Bosanskoj Gradiški: “Čekamo dva sata, smučio nam se odmor”

Fotografije su ubrzo preplavile društvene mreže.

[twitter]https://x.com/tankedasff/status/1797843377310011570[/twitter]

Ipak, nije se dugo trebalo čekati na odgovor same pjevačice.

Lady Gaga je na društvenoj mreži X objavila kratki video uz opis u čijem opisu je kratko napisala da nije trudna i pozvala glasače u SAD-u da se registruju za nadolazeće izbore.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak