Melania se pojavila u, do sada, najopuštenijem izdanju

Radiosarajevo.ba
Melania Trump sada već ponosno nosi titulu jedne od najbolje odjevenih prvih dama svijeta. Dokazala je to i prije nekoliko dana, pri povratku iz Camp Davida u Bijelu Kuću.

Mediji izvještavaju o tome da je prva dama predsjedničkog helikoptera izašla u svom najopuštenijem izdanju do sada i to maslinastim uskim trapericama, klasičnoj bijeloj košulji te jednostavnim sandalama na petu.

Nikad jednostavnija, ali i nikad zgodnija Melania, kako se navodi, bez riječi je ostavila sve te još jednom postala glavna tema u američkim medijima zahvaljujući svom izgledu.

Samo dan kasnije Melania se susrela s predsjednikom Paname Juanom Carlosom Varelom i njegovom suprugom Lorenom, a za tu priliku odlučila se za nježno plavu haljinu brenda Michael Kors koju je iskombinirala s cvjetnim Louboutin salonkama. Melania se u haljini iste boje pojavila i na predsjedničkoj inauguraciji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak