Mediji prenose: Šokantni detalji iz sobe Liama Paynea - pogledajte šta su pronašli policajci

1
Radiosarajevo.ba
Mediji prenose: Šokantni detalji iz sobe Liama Paynea - pogledajte šta su pronašli policajci

U javnost su sada izašle i snimke, koje su navodno iz sobe Liama Paynea, no to nije potvrđeno. Na fotografijama se može vidjeti razbijeni televizor, svijeće, aluminijska folija, kutija u kojoj je bio sapun brenda Dove, upaljač, ali i bijela supstanca za koju mnogi vjeruju da je riječ o drogi.

Mladi muzičar i bivši član planetarno poznate grupe One Direction Liam Payne umro je u srijedu, 16. oktobra, u 32. godini života, a ova vijest šokirala je brojne obožavatelje. Payne je nakon raspada poznate grupe nastavio solo karijeru, a pronađen je mrtav u hotelu u Buenos Airesu. Prije smrti pjevača, policija je pozvana u ovaj hotel zbog "agresivnog muškarca koji bi mogao biti pod utjecajem droga i alkohola".

U javnost su sada izašle i snimke, koje su navodno iz njegove sobe, no to nije potvrđeno. Na fotografijama se može vidjeti razbijeni televizor, svijeće, aluminijska folija, kutija u kojoj je bio sapun brenda Dove, upaljač, ali i bijela supstanca za koju mnogi vjeruju da je riječ o drogi.

Ibrahimu Hadžibajriću oduzeta imovina u Baškoj Vodi

Fotografije koje kruže na društvenim mrežama i koje navodno prikazuju sobu u kojoj je bio Liam Payne možete pogledati ispod: 

Pjevač, koji je uz mnoge hitove s One Directionom imao i svoja četiri albuma, a u solo karijeru upustio se nakon raspada grupe i osvojio muzičke top ljestvice svojim prvim hitom Strip That Down, u posljednje vrijeme žalio se na bolove te privlačio pozornost svojim privatnim životom.

Liam je zabrinuo obožavatelje nakon što je u septembru hitno završio u bolnici tokom odmora u Italiji. Naime, muzičar se tada u Italiji na jezeru Como odmarao sa svojom djevojkom, influencericom Kate Cassidy, a putovanjem su htjeli proslaviti godišnjicu njihove veze. Liam je u bolnicu prebačen zbog "nepodnošljive boli" koju su najvjerovatnije izazvali problemi s bubrezima.

Hitna ga je prebacila u bolnicu gdje su ga pregledali i prebacili na odjel gdje je ostao nekoliko dana dok liječnici nisu utvrdili tačnu dijagnozu. Muzičar je južnoamerički dio turneje, također, već ranije otkazao zbog zdravstvenih problema.

Osim zdravlja, mediji su pisali i o tome da je njegova bivša partnerica u utorak izvijestila medije da je poduzela i pravne korake kako bi ga spriječila da komunicira s njezinim prijateljima i obitelji.
Samo sat vremena prije smrti Liam je objavio i video na Snapchatu. Payne je bio sa svojom djevojkom Kate, a u kratkom isječku govori o "lijepom danu u Argentini". 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak