Madonna održala koncert u bokserskom ringu, publika očarana

0
Radiosarajevo.ba

Kraljica popa Madonna (65) je na svojoj novoj dvanaestoj turneji The Celebration, a s kojom ima 78 dogovorenih koncerata širom svijeta.

Prve koncerte imala je u londonskoj O2 Areni, a sad se pohvalila i na Instagramu kako je i četvrta večer prošla odlično.

"London je bio nokaut. Četvrta nezaboravna večer! Hvala vam na toploj dobrodošlici!", napisala je pjevačica ispod fotografije.

Anketa | Čija je najveća odgovornost što građani moraju plaćati proviziju za račune za vodu?

Madonna je na koncertu imala zanimljiv izbor scenografije i kostimografije. Scena je bila boksački ring, a ona je na sebi nosila crni, svileni ogrtač i bijele boksačke rukavice. Plesači su bili odjeveni samo u svilene kratke hlačice.

Da je koncert bio odličan potvrdili su i pratitelji koji su pisali komentare.

Madonna započela turneju nakon što se oporavila od ozbiljne bakterijske infekcije

"Najbolji nastup ikada!", "Jako inspirativan nastup", "Još uvijek se osjećam uzbuđeno" - pisali su oduševljeni pratitelji. 

Podsjetimo, Madonna je morala otkazati turneju u julu nakon što je hospitalizovana na intenzivnoj njezi zbog ozbiljne bakterijske infekcije, piše 24sata.hr.

Njen kompletan nastup možete pogledati u videu ispod:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak