Lejla Filipović bila je Miss Hrvatske 1998., a vitku liniju zadržala je do danas

Radiosarajevo.ba
Lejla Filipović bila je Miss Hrvatske 1998., a vitku liniju zadržala je do danas

Lejla Filipović 1998. godine postala je Miss Hrvatske, a manekensku liniju zadržala je do dan danas. Tako i u petom desetljeću supruga Tarika Filipovića ima ne samo lijepo lice, nego i besprijekornu liniju kojom se posljednjih dana hvali na društvenim mrežama.

42-godišnja ljepotica objavila je nekoliko zavodljivijih fotografija u bikiniju te otkrila kako ljetuje na otoku Mljetu.

"Dva metra noga", poručila joj je pjevačica Pamela Ramljak, a i brojne druge poznate kolege nisu se mogli nadiviti njenoj ljepoti.

"Koja je tajna mog izgleda? Kombinacija dobrih gena i relativno zahvalne građe uz, naravno, vježbu i neku osnovnu njegu lica, lagane tretmane. Ne volim ništa pretjerano za sada. Iskreno, nema neke prevelike tajne", otkrila je nedavno Lejla koja se zabavljala na eventu portala Zadovoljna.hr.

 

Tada  je i otkrila tajnu sretnog braka.

"Teško je imati čarobnu formulu. Puno se stvari poklopilo, u dosta smo stvari slični i zanimaju nas iste stvari. Treba puno ljubavi, poštovanja i razumijevanja, treba biti kompromisa, pa kad se to nekako sve spoji uz ovo prvo što sam rekla i ljubav koja je primarna, onda dođe do tih rezultata."

Podsjetimo, bračni par Filipović zajedno od 2006. godine, ali poznavali su se i prije nego što je među njima planula ljubav kada su se susretali na raznim događanjima. Onda su sjeli na kafu i tako je sve počelo. U jednom ranijem intervjuu bivša misica priznala je i kako su joj se odsjekle noge kada ju je Tarik prvi put prijateljski zagrlio, a ni on nije krio kako mu se brzo dogodila ljubav.

Tarik je pravi sretnik! 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak