Lady Diana je htjela otkazati vjenčanje: Kako je Charles razuvjerio

Radiosarajevo.ba

Britanski princ Charles proslavio je 70. rođendan i tako ponovno privukao pažnju javnosti na sebe i svoj privatni život. Kako mu narod nikad nije oprostio što je varao omiljenu i nikad prežaljenu Lady Di, novi detalji iz njihove veze i braka još i danas cure.

Poruka uoči vjenčanja

Kraljevska biografkinja Penny Junor tvrdi da je noć prije vjenčanja Charles poslao Diani kratku poruku u dvorac Clarence House, gdje je ona boravila sa svojom sestrom Jane. Iako mu je bilo jasno da je vjenčanje velika greška, princ je poslao poruku podrške 19-godišnjoj Diani kako bi je ohrabrio za njihov veliki dan.

 “Tako sam ponosan na tebe i sutra te čekam pred oltarom. Samo ih sve pogledaj u oči i obori ih s nogu”, napisao je Charles u poruci.

Romantično, nema šta... Njih dvoje su zahladili odnose još prije vjenčanja, kada je Diana otkrila da Charles još uvijek ljubuje s Camillom. Navodno je princeza htjela otkazati vjenčanje, ali joj je njena porodica rekla kako je za to prekasno, piše Net.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak