Ko je ljepotica iz Srebrenice koja ima dozvolu da vidi Michaela Schumachera?

5
Radiosarajevo.ba
Ko je ljepotica iz Srebrenice koja ima dozvolu da vidi Michaela Schumachera?

U jednom od najzapaženijih događaja vikenda u Njemačkoj, Đina Schumacher, kćerka legendarne F1 zvijezde Michaela Schumachera, sudbonosno "da" rekla je Janu Betkeu. Vjenčanje se održalo u bajkovitoj vili porodice Schumacher na Majorci, okruženo najbližim prijateljima i porodicom.

Prema informacijama njemačkih medija, Michael Schumacher se gotovo sigurno po prvi put od nesreće na skijanju 2013. godine pojavio u javnosti, iako ne pred širim auditorijumom, već samo pred užim krugom porodice. Schumacher, koji se već godinama oporavlja pod konstantnim nadzorom ljekara, nije viđen ni na jednom javnom događaju otkako je zadobio teške povrede.

Svečanosti su prisustvovali supruga Korina, sin Mick, njegova djevojka Laila Hasanović, te Đina i njen novopečeni suprug Jan. Laila Hasanović, koja potiče iz Srebrenice u Bosni i Hercegovini, poznata je danska manekenka i zaštitno lice mnogih brendova.

Zabranjen odlazak navijača BiH na utakmicu Zmajeva u Njemačkoj

Njen odnos sa Mickom Schumacherom ozvaničen je prošlog ljeta, a par je često viđen zajedno na različitim događajima.

Mediji naglašavaju da je Laila dobila dozvolu za susret sa Michaelom, što je dobar znak da je prihvaćena u porodicu. Njihova veza postala je tema razgovora, a spekulacije o mogućoj svadbi i preuzimanju prezimena Schumacher su sve prisutnije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak