Kćerka Harisa Džinovića se javila iz Crne Gore: Zatražila pomoć od pratitelja

0
Radiosarajevo.ba

Atraktivna 20-godišnja kćerka Haris Džinovića, Đina Džinović otkrila je da je prije nekoliko dana doživjela veliku neugodnost u Crnoj Gori.

Na društvenoj mreži Instagram objavila je kako je izgubila novčanik. Za pomoć se obratila svojim pratiteljima te je pokazala sliku istog i napisala: "Da nije neko slučajno našao sinoć u Portu ovaj novčanik?", glasilo je pitanje mlade Đine uz fotografiju pametnog iPhone novčanika koji se lijepi na mobilni uređaj. 

Inače, Đinu Džinović na društvenoj mreži Instagram prati više od 130 hiljada ljudi, a jednom je prilikom otkrila da ponekad zna lagati svoje pratitelje. 

Netanyahu dobio gromoglasan aplauz i ovacije, ali njegov govor nije mogao proći bez incidenta

"Na TikToku radim sve i ništa. Radim neke vlogove, jako sam aktivna kada su moji pratitelji u pitanju, pričam s njima, odgovaram na njihova pitanja, zanima ih izgled i prehrana. Ja sam i pokazala i neke svoje fotografije i snimke iz prošlosti, kada sam bila kao loptica, katastrofa, do prije možda dvije godine. I prije godinu dana, u odnosu na to kako izgledam sada, to su dvije različite osobe", istaknula je Đina Džinović, prenosi Blic

"Često me pitaju za savjete, koje vježbe radim, iako ja, doduše, više ne treniram. Malo volim i lagati i da dalje treniram. Kažem da ponekad treniram, jednom sedmično radim neke vježbe, ali ništa specijalno", dodala je Đina ranije u emisiji Praktična žena. Mlada brineta je istaknula kako se ranije i suočavala s problemima akni na licu, koji zapravo muči mnoge tinejdžere. 

"Imala sam katastrofa problem s licem, ali sam puno radila na tome. To je bio i pubertet. Sada imam čisto lice i pokušavam objasniti djevojkama da je to sve normalno, da imaju bubuljice. Jednom sam objavila fotografiju bez ikakvih filtera i usporedila je s jednom koju sam fotošopirala, a i kada ih ne bi uređivala dobivala sam pozitivne reakcije publike, što me doista šokiralo. Ipak, drago mi je", objasnila je Harisova kćer koja se našla u fokusu medija zato što su joj se roditelji čak nakon više od dvadeset godina braka razveli.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak