Kate Middleton neočekivano objavila novi video i otkrila da li se izliječila od raka

0
Radiosarajevo.ba

Kate Middleton 22. marta otkrila je da ima rak i da je podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji.

Sada iz buckhingamske palače stižu nove vijesti u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem i one kažu: Kate Middleton je završila sa hemoterapijama i fokusirana je na poptuno izlječenje.

Princeza od Walesa, također, planira da se vrati svojim kraljevskim dužnostima u bliskoj budućnosti, ali u umjerenoj mjeri.

Hladno pa totalni obrt: Meteorolog otkrio kakvo nas očekuje miholjsko ljeto

Međutim, princeza od Walesa naglašava da joj je "sada u fokusu da poptuno izliječi rak" i priznaje da je posljednjih devet mjeseci bilo "strašno i nepredvidivo" vrijeme za njenu porodicu.

To iskustvo, kaže Kate, podsjetilo je nju i njenog supruga, princa Williama, da "razmisle i budu zahvalni za jednostavne, ali važne stvari u životu, koje mnogi od nas često uzimaju zdravo za gotovo".

Princezina lična poruka naciji sa sretnim vijestima snimljena je u trominutnom videu koji prikazuje nju i Williama u Norfolku u društvu njihovo troje dece - prinčevima Georgeom i Louisom i princezom Charlotte, snimljenom prošlog mjeseca.

Prikazuje porodicu koja se veselo igra na plaži i u šumi, piše Žena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak