Justin Bieber ponovo provocira: "Ovo je mogla biti glava Toma Cruisea"

Radiosarajevo.ba
Justin Bieber ponovo provocira: "Ovo je mogla biti glava Toma Cruisea"

Justin Bieber nakon što mu je propao pokušaj da izazove na UFC borbu slavnog glumca Toma Cruisea, poslao mu je novi izazov.

Naime ovaj put se radi o izazovu poznatom kao bottle cap ili izazovu u kojem zvijezde skidaju čep s flaše jednim udarcem noge.

Podsjećamo, javnost je ostala u šoku nakon što je 25-godišnji pjevač Justin Bieber javno je izazvao 56-godišnjeg Toma Cruisea na borbu.

“Želim izazvati Toma Cruisea na tuču u oktogonu. Tome, ako ne prihvatiš ovu borbu, to znači da te je strah i da ćeš se toga uvijek sramiti”, napisao je na svom Twitteru Justin Bieber.

Justin Bieber u svoju je objavu uključio i predsjednika UFC-a Danu White upitavši ga bi li bio voljan dozvoliti borbu.

Nažalost, UFC-ovu borbu nećemo gledati, ali Bieber je odlučio krenuti drugim putem. Za početak je u potpunosti “razvalio” bottle cap izazov na Instagramu, a novinovao je upravo Cruisea.

Međutim, očito da postoji neki dio dio pjevača koji još uvijek želi nasilnu UFC-ovu borbu, jer prije nego što je u izazovu bottle cap udario nogo po čepu flaše kazao je:

“Ovo je mogla biti glava Toma Cruisea”.

Javnosti još uvijek nije jasno zašto Bieber ohrabruje ovo očito i mjestimično nasilno rivalstvo s Cruiseom, ali barem nam je zabavno svjedočiti.

Doduše, bilo bi mnogo zabavnije da se Cruise uključio.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak