Jelena Rozga otkrila da ponovo ljubi: "Nisam više solo igračica"

0
Radiosarajevo.ba

Splitska pjevačica Jelena Rozga u petak, 26. jula, nastupila u krcatom klubu Top Hill u Budvi, koji je najveći open-air klub na Jadranu. Prije koncerta razgovarala je s novinarima, a između ostalog dotakla se i svog privatnog života, piše Blic.

"Jelena privatno je mirna. Na bini sam energična, sto na sat. E, sada sve ono što sam na bini privatno nisam. Jako sam mirna, puno odmaram, nikad se ne derem. Volim finim, mirnim razgovorima rješavati probleme. Volim izlaziti. Kad je dobro društvo, nije bitno gdje sam. U ponedjeljak ću s kolegama ići u Velu Luku s obzirom na to da je godišnjica smrti Olivera Dragojevića. Pjevat ćemo Oliverove pjesme i mislim da ćemo se nakon toga zajedno dobro zabaviti", otkrila je Rozga.

Harizmatična pjevačica kaže da ne bježi od narodnjaka i novih muzičkih trendova.

Nova uspješna provjera za Plave: Željezničar na Grbavici bolji od Tuzla Cityja

"Na YouTubeu pratim, slušam i gledam apsolutno sve. Volim slušati publiku šta voli, a što ne.  Svako ima svoju publiku. Volim kad svi rade. Dobro je kad su dvorane i klubovi puni. Mislim da ima mjesta za sve", kaže ona koja voli upaliti radio i zapjevati.

Jelena krajem augusta slavi 47. rođendan, a sada je otkrila i gdje.

"Rođendan ću na Cetinju proslaviti pjevajući. I jako se veselim tome", naglasila je.

Rozga važi za jednu od najljepših pjevačica bivše Jugoslavije, pa su je novinari pitali i je li imala kakvu estetsku intervenciju.

"Ne bih ništa radila na sebi. Ako nisam do sada, nema potrebe. Ne želim ništa", istaknula je Rozga koja je dugo bila sama,  a sada je otkrila da je sretna u ljubavi.

"Nisam više solo igračica", bila je kratka, a zatim otkrila situacije kada je bila razmažena.

"Razmažena sam kad mogu.. Kad dođem kući svojima u Split, onda jesam. Mama kuha ono što ja volim, pa sam onda razmažena. Tada mi je sve kao na dlanu", iskrena je.

Pjevačica priznaje da ima vitku liniju, ali da ne pazi šta jede.

"Jedem sve. Ali kako imam problema sa štitnjačom i srcem, ne jedem masnu hranu. Volim jesti sve osim pršuta, janjetine i tripica", rekla je.

Jelena kaže da sluša razne muzičke žanrove, ali da joj je jedan mlada pjevačica posebno privukla pažnju.

"Volim kako i šta radi Aleksandra Prijović", istaknula je.

Rozga će 2. novembra imati veliko finale regionalne turneje Minut srca mog koncertom u sarajevskoj Zetri, a u decembru su na redu tri koncerta u beogradskom Sava centru. Trenutno je na ljetnoj turneji tokom koje pjeva u gradovima od Slovenije do Makedonije.

U srijedu je objavila spot za pjesmu Lavica koju je premijerno izvela u junu na Melodijama Jadrana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak