Ivana Knoll se posvađala sa novinarkom: Pogledajte šta je postavila na Instagram story

1
Radiosarajevo.ba

Najvatrenija navijačica hrvatske nogometne reprezentacije Ivana Knoll u subotu je bila na tribinama u Berlinu i  bila velika podrška Vatrenima u duelu protiv Španjolske.

Knoll je prije ulaska na stadion dala intervju za jednu njemačku televiziju. Nikako nije bila zadovoljna ponašanjem voditeljice. Navodno je govorila loše stvari o njoj i njenom outfitu

Hrvatica se zato s novinarkom odlučila obračunati putem Instagram storija na kojem je podijelila fotografiju voditeljiceLaure Wontorre, i oplela po njenom izgledu.

Veliki preokret: Europska unija dozvolila upotrebu genetski modifikovane vrste žitarice

"Draga Laura, da tako izgledam, zauvijek bih nosila samo zimsku odjeću",  napisala je naša navijačica.

Knoll se kasnije, preko iste društvene mreže, požalila i na medij na kojem voditeljica radi. "Najneprofesionalnija televizija svih vremena.

Foto: Screenshot / Instagram: Story Ivane Knoll

Naučite svoje voditelje kulturi i nikad me više ne pozovite na intervju", dodala je Knoll na storiju. 

Navijačica je za utakmicu protiv Španaca odabrala top i hlače s prepoznatljivim bijelo-crvenim kockicama. Tako obučena družila se s brojnim hrvatskim navijačima koji su "okupirali" berlinske ulice

Podsjetimo, Knoll je već najavila da je nabavila ulaznice za ostale dvije utakmice hrvatske reprezentecije u grupnoj fazi te joj je u planu Vatrene u Njemačkoj pratiti sve do kraja natjecanja, piše Direktno.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak