Irina Shayk: Prelijepa manekenka progovorila o majčinstvu

Radiosarajevo.ba
Ruki supermodel Irina Shayk s glumcem Bradleyem Cooperom ima jednogodišnju kći Leu koja je na svijet došla u martu 2017. godine.

Osim što je mama s punim radnim vremenom te se bavi manekenstvom, Irina je nedavno dodala još jednu titulu svojem imenu, onu dizajnerice. Sada je u intervjuu za E online progovorila kako uspjeva sve to uskladiti.

"Smatram da žena ima slobodu raditi, biti majka i biti svoja. Mislim da je važno zapamtiti da je žena snažna i istovremeno može raditi sve što odluči", kazala je i dodala da za ono što čovjek voli, uvijek može naći vremena.

Ipak, Irina ne smatra da bi mogla poslužiti kao primjer drugim ženama.

"Ja sebe ne smatram savršenom. Ja sam sasvim obična osoba. Ipak, drago mi je čuti da mlađe manekenke, ali i obične žene cijene moj trud i rad", zaključila je.

"Porodica je razlog zbog kojega postojimo. Oduvijek su mi u ljubavi bili uzor moji roditelji koji su u braku gotovo trideset godina. Sanjala sam da i ja jednog dana imam takvu porodicu i mislim da mi se majčinstvo dogodilo baš u pravom trenutku", izjavila je nedavno Ruskinja i dodala kako želi imati puno djece, a u tome je, kako tvrde izvori bliski paru, podržava i njen partner.

"Irina i Bradley zaista se jako vole i brzo bi mogli proširiti porodicu", istaknuo je njihov blizak prijatelj, prenosi Story.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak