Haris Džinović otvorio dušu: "Nekada plačem i po 300 kilometara kada vozim"

2
Radiosarajevo.ba
Haris Džinović otvorio dušu: "Nekada plačem i po 300 kilometara kada vozim"

Balkanska zvijezda i pjevač Haris Džinović je u u intervjuu za srbijanske medije otvoreno govorio o svojoj porodici, razvodu i odnosu s djecom, Kanom i Đinom.

Iako je javnost uzburkalo mnoštvo izjava nakon razvoda od supruge Meline, Haris je otkrio kako se nosi sa medijskom pažnjom. 

"Za mene to nije turbulencija, razvod je nešto uobičajeno. Mnogi brakovi se raspadaju i to je normalno. Ako neko želi da živi sa nekim, to je tako, sve ima svoj vijek trajanja". 

Ovo su prve informacije: Zemljotres jutros pogodio Banja Luku

Haris je naglasio da se trudi da razvod prođe što mirnije i da obje strane budu zadovoljne. 

"Uvijek je neko povrijeđen, ali bitno je da ostane mirno". 

Govoreći o emocijama, priznao je da ne ustručava pustiti suzu. "Emotivan sam, ali pokušavam kontrolirati te osjećaje. Kada me neka pjesma pogodi dok vozim, mogu plakati i po 300 kilometara. Takve emocije se jave i ne daju mi da stanem", ispričao je.

Haris je također podijelio kako se nosi s nervozom i tugom.

"Nervozu nije moguće potpuno ukloniti; ona dolazi sama, kao i tuga, koja je dio života i s njom se moramo nositi".

Osim toga, osvrnuo se na medijsku prisutnost svoje djece. "Moj sin nije toliko izložen javnosti, dok je kćerka odabrala taj put. Ona radi uspješno, mlada je i lijepa, ima sve predispozicije za javni posao. Ne znam hoće li od toga zarađivati, to ovisi o njoj", zaključio je Haris.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak