Hana darovala krv i poslala važnu poruku: Nisam samo influenser skupih haljina...

Radiosarajevo.ba
Hana darovala krv i poslala važnu poruku: Nisam samo influenser skupih haljina...
Jedna od najaktivnijih regionalnih Instagram zvijezda je Sarajka Hana Hadžiavdagić, koja na svom profilu ima preko 350.000 pratilaca.

Hana koristi društvene mreže da promovira različite proizvode i iznosi svoja mišljenja, a često pošalje i važne poruke poput ove koju prenosimo.

"Ovaj osmijeh govori više od bilo kojih riječi, osmijeh zadovoljstva ali i momenta kada znam da sam upravo spasila tri života. Svaka četiri mjeseca posjećujem @darujkrvztmfbih i trudim se da nisam samo influencer skupih haljina, hotela, kremica nego sitnih stvari koje čine istinsku sreću. Nivo hemoglobina bio je odličan kao i obično tako da sam odmah prešla na fotelju za darivanje i za samo 10 minuta sve je bilo već gotovo, potpuno bezbolno i uz osmijeh.

Darujte krv jer tako spašavate živote, ispunjavate vaše srce i dušu, činite dobro djelo i pokazujete koliko vrijedite kao čovjek. Nikada se ne zna kada će i vama trebati kapljice koje život znače. Budimo #OpetNajljepši srcem i dušom", poručila je Hana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak