Ella Dvornik završila na policiji: 'Morala sam dati iskaz'

0
Radiosarajevo.ba

Najpoznatija influencerica Ella Dvornik, poznata je po slobodi izražavanja i eksperimentiranju s muzikom, a u prostorijama policije zbog jedne je pjesme morala dati iskaz.

Influencerica Ella Dvornik osim ovim poslom bavi se i muzikom koju radi pod imenom Alterella, a sada je otkrila da je zbog svoje muzike završila i na policiji. Naime, Ella je u martu izbacila svoj drugi album pod nazivom Sappho.

"Zbog jedne pjesme koju sam objavila u trećem mjesecu - morala sam davat iskaz na policiji", otkrila je Ella na društvenim mrežama i pitala pratitelje šta misle o kojoj se pjesmi radi. Nakon nekog vremena i ona je potvrdila da je zbog Jutarnje završila u stanici.

David Pettigrew: Preživjeli u Prijedoru moraju imati pravo postavljanja spomen-obilježja

'Još je ukus na usnama od svih tvojih go*ana, koje sam gutala, jer sam si vjerovala da još volim te, volim te. Ajde goni se, goni se, ti i ta tvoja kuja, ne želim da znam za vas dvoje, crknite, odj...', pjevala je Ella u ovoj pjesmi, a nikad nije otkrila o kome se radi u pjesmi. 

Inače, Ella je trenutno u procesu razvoda od Charlesa Pearcea, a tokom ovog perioda često se javlja na društvenim mrežama. Ella, koja je poznata po svojoj šaljivosti, i tokom ovog razdoblja zeza se na svoj račun. Tako je ovoga puta na svom Instagram profilu pokazala da slaže Lego kocke, a usput se i našalila na svoj račun.

"Svi misle da živiš ludi partijanerski život nakon rastave", napisala je pa otkrila da ima problema pri slaganju. "Mole se Danci u Lego tvornici da prestanu piti na poslu - fale mi dijelovi", dodala je.

Foto: Instagram: Objava Elle Dvornik

Podsjetimo, Ella, koja je ranije s obitelji živjela u Istri, nakon odvajanja od Charlesa preselila se u Zagreb, a nedavno je promijenila i boju kose. Ovaj put na promjenu su je nagovorile kćerke Balie i Lumi i nakon posjeta frizeru Ella je svojim pratiteljima, kojih samo na Instagramu ima 536 hiljada , pokazala finalni rezultat i novu boju kose. 

"Rekla sam kćerkama da ću ići frizeru i da ne znam što da radim. Balie je rekla da skratim kosu da budem kao “one” a Lumi da bude roza ili ljubičasta. I šta je čovjeku činiti nego uslišiti želje (a teško mi je palo) pa sam se zaletjela zamijeniti ekstenzije i nabacila rozu ili ljubičastu boju jer je "doslovno" ta boja, malo ću je zadržati a onda opet u normalu nakon ljeta. P.S. curke su oduševljene", napisala je Ella i objavila nekoliko fotografija nove frizure.

Ova promjena svidjela se i njezinim pratiteljima i dali su joj to do znanja u komentarima, piše Večernji list.

"Predobro. Top topova. Lijepo ti stoji. Ma idi ženo, ovo je predobro. Prekrasna ti je kosa, kao i ti, naravno. Prelijepa kao Pepeljuga iz bajke. Je l' ima koja boja koja tebi ne stoji? A što ćeš Ella, tebi sve stoji od boje bo odjeće. Nikad ljepša", poručuju pratitelji Elli.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak