Ella Dvornik napravila drastičnu promjenu: 'Nekad se žena probudi i odluči'

1
Radiosarajevo.ba

Influencerica Ella Dvornik na Instagramu je otkrila da je ponovo promijenila frizuru. Naime, Ella je donedavno imala platinasto plavu kosu, a sada su njene vlasi obojene narandžastom bojom, te joj je frizura puno kraća.

"Nekad se zena probudi i odluci pofarbat u crveno, e onda znate koliko je sati. Pogotovo jer sam uz to odlučila i skratiti kosu skroz! Jel' iko od vas tako, samo odjednom, dobio neku impulzivnu ideju i proveo ju?", pitala je pratitelje. 

U komentarima joj se javila Alka Vuica koja se našalila da su njene impulzivne ideje obično bile loše. Nakon toga, Ella je objavila još jedan video s novom frizurom, a u komentarima joj se javio i jedan pratitelj koji nije bio oduševljen njenim izgledom

Očajni Audijevi radnici odlučili se na nevjerovatan potez: "Nijedno vozilo neće izaći iz tvornice"

Ova hrabra promjena imidža dolazi nakon raznih modnih eksperimentiranja koje je Ella kroz godine prolazila. Njeni pratitelji na društvenim mrežama brzo su reagirali, komentirajući i hvaleći njezinu novu frizuru, neki su izrazili iznenađenje zbog drastične promjene, a neki su pisali svoja iskustva ovakvih promjena preko noći.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak