Elizabeth Hurley pažnju obožavatelja privukla čudnom sjenom na fotki

Radiosarajevo.ba

Britanska glumica Elizabeth Hurley (54) privlači pažnju objavama na Instagramu, naročito nakon što je objavila fotografiju gdje je pozirala potpuno gola u bazenu. Ovaj je put pažnju privukla njena fotografija u badiću jer su njezini pratitelji uočili nezgodnu sjenu na njoj, piše 24sata.hr.

Foto: Instagram: Elizabeth Hurley

 “Dobro jutro”, napisala je uz fotografiju u jednom od svojih najnovijih badića. Mnogi su se divili njenoj fantastičnoj figuri,ali bilo je i onih koji su odmah primjetili sjenu kod njenog lijevog pazuha, koja je izazvala mnoštvo komentara.

‘Što je sa sjenom?', 'Izgleda kao veliki komad' - samo su neki od komentara obožavatelja.

Elizabeth uz glumu ima i još jedno zanimanje. Dizajnira kupaće kostime, a otkako se bacila u 'biznis' često ih sama i promovira pa pratitelji imaju priliku gledati ju u polugolom izdanju.

Foto: Instagram: Elizabeth Hurley

“Godine su samo broj. Izgledaš fantastično”, dodali su obožavatelji.

Elizabeth ne prestaje iznenađivati svojim postupcima. Najprije je objavila video u toplesu, a onda je otišla korak dalje. Pozirala je potpuno gola u bazenu.

“Trebala bih učiti tekst, ali sam u bazenu”, napisala je Elizabeth u opisu fotografije. Inače, Elizabeth će se pojaviti u trećoj sezoni serije 'Runaways' gdje ima ulogu negativke Morgan le Fay.

Liz je dobila više od 120.000 lajkova na goloj fotografiji, a komplimenti joj samo pristižu.

Foto: Instagram: Elizabeth Hurley

“Ti si najseksepilnija žena na svijetu”, samo je jedan od brojnih komentara pohvale na račun njenog izgleda.

Mnogi je pitaju kako održava vitku liniju, šta radi i šta jede da postiže takve rezultate.

“Uvijek pronađem vremena za vježbanje, hranim se nutritivno bogatim namirnicama i opuštam se”, ispričala je glumica koja svako jutro popije dvije šoljice tople vode, dok za doručak pojede grčki jogurt, bananu i kašiku meda”, kaže glumica.

 

Foto: Instagram: Elizabeth Hurley

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak