Dino Merlin, Severina i Petar Grašo za novogodišnje praznike u hotelu svjetskog glasa u Dubrovniku

1
A. S.

Hotel Rixos Premium Dubrovnik pripremio spektakularan program za novogodišnje praznike, koji uključuje nastupe najvećih muzičkih imena.

Za sve ljubitelje "domaće" muzike jedan od najboiljih hotela u Hrvatskoj i regionu, najavio je nezaboravan doček Nove 2025. godine sa koncertom Čarobnjaka iz Sarajeva - Dina Merlina.

Već 1. januara u hotelu Rixos Premium Dubrovnik nastupit će Petar Grašo, a 2. januara se očekuje nastup "privatna novogodišnja zabava" i spektakularan koncert najveće ženske regionalne estradne zvijezde - Severine.

Ademu Šumanu će se suditi za ubistvo Farisa Pendeka: 'Šta me gledate, stanite ovdje'

"Hotel Rixos Premium Dubrovnik je pripremio spektakularan program za novogodišnje praznike koji uključuje nastupe najvećih muzičkih imena. Očekuje vas još jedan nezaboravan doček Nove godine s koncertom Dine Merlina, 1. januara nastupit će Petar Grašo.

Drugi dan nove godine u hotelu Rixos Premium Dubrovnik donosi spektakularan koncert najveće ženske regionalne estradne zvijezde, Severine. Pripremite se za nezaboravnu atmosferu i puno plesa uz najveće hitove!", naveli su iz Rixosa Premium Dubrovnik, dodajući da se sve treba rezervirati na vrijeme.

Foto: Hotel Rixos Premium Dubrovnik: Dino Merlin, Severina i Grašo u hotelu Rixos za Novu 2025. godinu

O svemu tome nam je više govorila Sandra Urlić, direktorica prodaje u Rixos Premium hotelu.

"Ove godine smo pripremili uistinu spektakularan program za novogodišnje praznike koji uključuje nastupe najvećih glazbenih imena. Vrhunska zabava u  blagdanskom ambijentu hotela je zagarantirana!", kaže Sandra Urlić za Radiosarajevo.ba.

Severina boravi u glavnom gradu BiH i objavom na Instagramu oduševila: 'Sarajevo, ljubavi moja'

Zatim nam je više govorila o aranžmanima (Plava, Crvena i Ljubičasta zona) koji se kreću od 2.771 euro do 6.273 eura za ovaj koncert za odabrane su već pušteni u prodaju. 

"Pripremili smo posebne novogodišnje pakete koji između ostalog uključuju i sljedeće:

• Tri ili četiri noćenja za dvije osobe u dvokrevetnoj sobi
• Doček Nove godine uz svečanu večeru i spektakularan koncert Dina Merlina 31.12.!
• Novogodišnji koncert Petra Graša 1. Siječnja!
• Gala večera i koncert Severine 2.siječnja!
• Novogodišnju lutriju s bogatim nagradama
• After party uz živu harmonikašku glazbu u Sports baru svaku večer od 30.prosinca do 2.siječnja", dodala je Sandra Urlić.

Ona kaže da je plan stolova je podijeljen na tri zone (ljubičasta zona - VIP zona najbliža pozornici te uzdignute VIP lože na obje strane dvorane, crvena zona i plava zona – malo udaljenija), te se zbog toga cijene razlikuju.

"Za istim stolom možemo smjestiti maksimalno 10 osoba. Rezervacije potvrđene do 31. 10. 2024. imaju 10% popusta na Rani booking. Plaćanje punog iznosa (100%) rezervacije potrebno je izvršiti po potvrdi rezervacije. Sve rezervacije su nepovratne, besplatno otkazivanje ili povrat novca nije moguć, sve se naplaćuje 100% uključujući i u slučaju no-show.

Dodatna osoba - od 12 godina naviše. Dodatna osoba plaća nadoplatu za smještaj € 100 po noćenju. Treći ležaj je sofa na razvlačenje", pojasnila je Sandra Urlić, direktorica prodaje u Rixos Premium hotelu.

Na kraju vrijedi naglasiti da se na prošlogodišnjoj novogodišnjoj zabavi tražila stolica više na koncertu Dine Merlina, koji je napravio vrhunsku zabavu koju mnogi pamte, a kako je bilo možete vidjeti na snimku na linku OVDJE.

Iz tog razloga, najviše, vrijedi što prije rezervirati svoje mjesto na novogodišnjoj zabavi od tri dana u hotelu svjetskog glasa u Dubrovniku gdje će pjevati na jednom mjestu najveće muzičke zvijezde iz regiona.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak