Dino Merlin emocijama preplavio Zagreb, fanovi mu šalju poruke: "Hvala ti na divnoj večeri"

0
Radiosarajevo.ba
Dino Merlin emocijama preplavio Zagreb, fanovi mu šalju poruke: "Hvala ti na divnoj večeri"

Bosanskohercegovački pjevač Dino Merlin održao je u subotu posljednji od četiri koncerta u Zagrebu.

I sinoćnji koncert je otvorio pjesmom Da šutiš, pa nastavio s hitom Kad si rekla da me voliš. Nakon koncerta se zahvalio publici.

Nakon sinoćnje eksplozije ljubavnih, svevremenskih evergreena uvezanih pomno osmišljenom produkcijom u dosad neviđeni scensko-glazbeni spektakl, može se reći da je Dino Merlin emocijama preplavio Zagreb. Publika ga je ispratila skandiranjem i ovacijama.

Detalji femicida u Bjelovaru: Muž izbo ženu, ubio punicu, pa izvršio samoubistvo

"Nemam riječi kako da vam kažem koliko mi sve ovo znači. Beskrajno sam zahvalan svojoj dragoj publici na tolikom povjerenju i vjernosti sve ove godine. Naše druženje ovdje u Zagrebu ostat će zabilježeno kao svjedočanstvo jednog vremena.

Osvijetlimo jedni drugima put da ne zalutamo, da ne izgubimo iz vida naše snove, naše ciljeve, našu sretnu zvijezdu. A vi ste moje svjetlo i zbog ovako divnih ljudi, dragi prijatelji, moj život ima smisla", poručio je Merlin.

Zagrepčani su i više nego zadovoljni Merlinovim koncertima, što se može vidjeti u komentarima koje je dobio na posljednjim objavama.

"Dragi Dino, hvala ti na divnoj večeri", "Veliko hvala za koncert sinoć u Zagrebu", samo su neki od komentara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak