David Beckham iznenadio fanove: Obukao se kao Elton John

Radiosarajevo.ba

Nakon ljetovanja s djecom na jugu Francuske, David i Victoria Beckham nastavili su odmor na jahti Eltona Johna s pjevačem i njegovim suprugom Davidom Furnishem.

Na svojim Instagrama svi su podijelili po nekoliko fotografija s njihovog zajedničkog odmora na kojima je najviše pažnje privukla Victoria u elegantnoj bijeloj haljini kojoj se David narugao.

Foto: Instagram: Victoria Beckham 

No Davidovo izrugivanje palo je u drugi plan nakon što je Victoria objavila njegovu fotografiju na kojoj ne izgleda kao on, ali zato neodoljivo podsjeća na svog poznatog prijatelja. 

Loading...

"Ovo je sve!" napisala je bivša Spajsica u opisu uz hešteg "Rocketman" koji nije ni bio potreban da bismo zaključili da je David inspiraciju za svoj look pronašao u Eltonu Johnu. Fotka je u kratkom roku prikupila stotine hiljada lajkova, a ako je suditi prema komentarima ispod nje, čini se da su fanovi oduševljeni Davidovim makeoverom. 

Nogometaš je pozirao u svilenoj Versace košulji sa zlatnim printom i velikim šljokičastim Gucci naočalama, a složit ćete se da i u ovom izdanju izgleda iznenađujuće dobro. Izgleda da David može isfurati što god poželi!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak