Danijela Martinović otkrila kako je osvojio policajac Josip: "To nikada nisam stvarno vidjela.."

2
Radiosarajevo.ba
Danijela Martinović otkrila kako je osvojio policajac Josip: "To nikada nisam stvarno vidjela.."

Poznata hrvatska pjevačica Danijela Martinović se u martu 2022. godine susrela s krađom identiteta, a tada se prvi put srela sa sadašnjim momkom, Josipom Plavićem.

Policajci su njen slučaj brzo riješili, a poznata pjevačica i policajac nastavili su se družiti.

Pjevačici Danijeli Martinović (51) već godinu dana na ljubavnom planu cvjetaju ruže, otkako je nakon krađe identiteta upoznala zagrebačkog policajca Josipa Plavića (49).

Čengić: Za 5 mjeseci završeni poslovi koji su čekali deceniju, ispunio sam još jedno obećanje

U novoj epizodi "In magazina" progovorila je o novoj pjesmi "Vjerujem ljudima" za koju je prije nekoliko dana objavila i videospot, a iako ne priča puno o privatnom životu, kratko je otkrila i čime je osvojio novi dečko.

"Stvarno je poseban, drugačiji, njegov pogled na život recimo dosta se ponaša prema ljudima, to nikad nisam stvarno vidjela ili vrlo rijetko. Običnim ljudima. Ljubazan je, susretljiv, poseban je. Ja sam se sad zbunila, ja ne znam o tome pričati" rekla je pjevačica koja vjeruje da se sve događa u pravo vrijeme.

Rekla je i kako je Josip ljubitelj muzike, a i zna joj zasvirati ponekad.

"On je 16, 17 godina imao svoj bend 'Izvan zakona', čak je i stvarao muziku. Svirao je gitaru. Tako da ima veliko iskustvo u muzici", otkrila je Danijela.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak