Claudia Schiffer pozirala gola za prestižni modni časopis Vogue

Radiosarajevo.ba
Claudia Schiffer pozirala gola za prestižni modni časopis Vogue

Jedna od najslavnijih manekenki ikada, Njemica Claudia Schiffer samouvjereno je vladala modnim pistama 90-ih i s pravom nosila titulu supermodela.

U njezinoj bogatoj arhivi vjerojatno ne postoji naslovnica uglednog časopisa koju nije krasila, a sada je obilježila i 25 godina od prvog pojavljivanja na coveru modne biblije poprilično hrabrim fotografijama.

Loading...

Na najnovijoj naslovnici italijanskog izdanja Voguea ovoga je puta zablistala Claudia Schiffer, koja je ovim snimanjem i coverom proslavila i 25 godina otkako se prvi puta pojavila na naslovnici najprestižnijeg modnog časopisa.

A kako bi proslavila lijepu godišnjicu, Claudia Schiffer odlučila je skinuti sa sebe sve krpice i pozirati fotografu, prikrivajući intimne dijelove tijela s nekoliko komada odjeće...

Loading...

Majka troje djece, 16-godišnjeg sina Caspara te 14-godišnje Clementine i osmogodišnje Cosime, nedavno je progovorila o starenju i majčinstvu.

"Starenje trebamo slaviti. Imam 48 godina i ponosna sam na to. S razlogom svakog rođendana imamo torte i zabave i jednako sam uzbuđena što starim, baš kao što sam i kao dijete jedva čekala svaki rođendan.", kazala je Claudia Schiffer prenosi Tportal.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak