Cindy Crawford objavila staru fotografiju u bikiniju: Obožavatelji joj ne mogu odoljeti

0
Radiosarajevo.ba

Cindy Crawford, jedna od najuspješnijih, ako ne i najuspješnija žena koja je ikada hodala modnom pistom, na svom se Instagram profilu prisjetila jedne od svojih najpoznatijih fotografija.

Fotografiju je prije 20 godina, 2004. godine, uslikao čuveni njemački fotograf Helmut Newton, poznat po svom neobičnom i provokativnom stilu, a odmah nakon objave, fotografija je postala viralna i masovno se dijeli društvenim mrežama.

Na njoj Crawford, pozira mokra u ležećem položaju, u crnom kupaćem kostimu uz prisustvo psa dobermana kao čuvara, piše Jutarnji.

Petak navečer u Sarajevu: Topla ljetna noć i živopisna atmosfera na ulicama grada

Naravno, u sekciji komentara ispod fotografije zaredala se lavina pozitivnih komentara i pohvala obožavatelja sa svih strana svijeta.

"Volim te. Ti si najljepša žena koja je ikada hodala svijetom.", "Najbolji top model svih vremena!", "Dao bih svoje desno oko da sam ja taj pas...", "Prekrasna žena!", samo su neki od komentara.

Pogledajte fotografiju koja je zaludjela Instagram korisnike.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak