Brat princeze Diane zabrinut za Kate: 'Šta se dogodilo sa istinom? Sjetite se moje sestre...'

0
Radiosarajevo.ba

Brat princeze Diane, Charles Spencer, progovorio je o teorijama zavjere koje okružuju Kate Middleton nakon njene "planirane operacije abdomena".

"Brinem se šta se dogodilo s istinom", rekao je 59-godišnji Spencer za BBCjevu Nedjelju s Laurom Kuenssberg.

Middleton, koja je supruga Spencerova nećaka princa Williama, predmet je glasina na internetu otkako je u januaru uzela pauzu od svojih kraljevskih dužnosti. Nakon što je Middleton uočena na mutnoj fotografiji snimljenoj ranije ovog mjeseca, kraljevski promatrači počeli su nagađati da je slika prerađena u Photoshopu.

Sarajevski flautista o noći koju je vrijedilo čekati: Adi Šehu svira jubilarni hiljaditi koncert

Zatim, kada je 10. marta objavila "izmijenjenu" fotografiju sebe i troje djece koju ima s princem Williamom, proširila su se šuškanja o njenoj dobrobiti.

Middleton je kasnije priznala da je uredila sliku, a Kensingtonska palača je u svom prvom saopćenju nakon njene operacije rekla da se princeza neće javno pojavljivati ​​do "nakon Uskrsa", javnost postaje sve zabrinutija svakim danom.

Voditelj kasnovečernjeg talk showa John Oliver čak se našalio da je Middleton možda "umrla" i da palača to pokušava zataškati.

Spencer je tokom svog intervjua usporedio trenutni nivo "internetske zavjere" sa "zadiranjem medija" u smrt njegove sestre Diane. Bivša supruga kralja Charlesa III imala je 36 godina kada je poginula u kobnoj saobraćajnoj nesreći u augustu 1997. godine u Parizu, nakon što su je paparazzi progonili u tunelu, piše Jutarnji.

"Mislim da je nekada bilo opasnije", rekao je Spencer.

"Ako se osvrnem na ‘97. i Dianinu smrt, mislim da je to bilo toliko šokantno, okolnost njene smrti bila je toliko šokantna da je natjerala industriju koja podržava paparazze da stvarno pažljivije razmotri što može, a što ne može učiniti", dodao je.

Otkriven razlog zašto princ William ne nosi vjenčani prsten: Oglasili se iz kraljevske porodice

Ni Kensingtonska palača ni Middleton nisu se oglasili o teorijama koje okružuju njen "nestanak". Međutim, nedavno izvješće tvrdi da će se Middleton vjerovatno pozabaviti široko rasprostranjenom zabrinutošću oko svog zdravlja i dobrobiti kada se vrati na javnu dužnost nakon 31. marta.

Podsjetimo, tokom vikenda su navodno princeza od Walesa i princ William viđeni u lokalnoj poljoprivrednoj trgovini, a pritom je princeza izgledala "sretno, zdravo i opušteno".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak