Branko Đurić Đuro otkrio šta je dobio od Angeline Jolie za 50. rođendan

Radiosarajevo.ba
Branko Đurić Đuro otkrio šta je dobio od Angeline Jolie za 50. rođendan

Sjajni sarajevski glumac Branko Đurić Đuro krajem maja proslavit će 57. rođendan.

U karijeri je, između ostalog, sarađivao i sa Angelinom Jolie u filmu "U zemlji krvi i meda", a tokom vikenda je u emisiji "U svom filmu" pričao o poznanstvu s ovom holivudskom zvijezdom, ali s njenim tadašnjim partnerom Bradom Pittom.

Film je distribuiran 2011. godine, a Đuro je otkrio kako je došlo do saradnje između njega i poznate holivudske glumice.

„Šest meseci prije snimanja zvala me agentica iz Londona da dođem na sastanak, ali mi nije rekla o čemu se radi. Rekla je samo da jedna velika holivudska zvijezda radi film. Odradili smo taj sastanak, a kada sam se vratio kući, čuo sam priče da Angeline radi film i to sam onda povezao“, otkrio je Đuro.

Ubrzo ga je kontaktirala, kako kaže, i sama Angelina. Bilo je to preko e-maila, na engleskom jeziku.

Javila mi se Anđelina: "Dragi Đuro, ovde Anggy" i tako smo počeli da razvijamo naše prijateljstvo. Počeli smo se da se dopisujemo i da sarađujemo oko scenarija“, dodao je Đurić.

Naš poznati glumac je zatim govorio o prijateljstvu i noćnim izlascima sa Bradom te šta je dobio u to vrijeme za 50. rođedan od Angeline.

„Kad bih otišao na pivo s Bredom, on bi došao motorom i ne bi skidao kacigu. Pio bi pivo s njom na glavi, samo je dizao i spuštao onaj štitnik. Čudio sam se zašto ne skine kacigu, a on je rekao: "Bolje da kažu: 'Gle budale, pije pivo s kacigom!' nego da me prepoznaju", nasmijao se Đurić.

Otkrio je šta mu je Jolie poklonila za 50. rođendan.

Za 50. rođendan mi je poklonila savršenu gitaru. Ona voli muziku. I prsten koji imam je od Brada. Na gitari je napisala posvetu: "Moj dragi Branko, volim tvoju muziku, volim sve ovo". I moram da priznam da sviram često na njoj na koncertima“, otkrio je Đuro, koji će 28. maja proslaviti 57. rođendan.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak