Ben Affleck i J.Lo se službeno razvode: 'Ono što su imali je nestalo'

0
Radiosarajevo.ba

Nakon nagađanja koja traju tjednima, da se pjevačica Jennifer Lopez i glumac Ben Affleck razvode, prijatelji slavnog para su za Daily Mail potvrdili da je to istina. Dokumenti o razvodu su finalizirani, ali još nisu predani.

Kao što znamo, glasine o razvodu su krenule kružiti kada je par stavio svoju vilu na Beverly Hillsu na prodaju za 68 miliona dolara. Iako su se znali skupa pojaviti u javnosti i na porodičnim događanjima, sve više se vjerovalo da je gotova ljubav između zvijezda.

Lopez i Affleck su sve više vremena provodili odvojeno jedno od drugog pa je tako pjevačica s prijateljima uživala u Italiji, dok je Affleck svoje stvari iz vile na Beverly Hillsu spremao u kutije. Ipak, čini se da je kap koja je prelila čašu to što je glumac kupio novu vilu u Pacific Palisadesu za 20,5 miliona dolara na dan kada je Lopez napunila 55 godina, piše Jutarnji.

Potvrđena optužnica: Prijetio zaposlenicima Ambasade SAD-a u Sarajevu

Podsjetimo, par nije skupa proslavio pjevačicin rođendan, a ništa drugačije nije bilo ni za godišnjicu braka. Novi Affleckov dom vila je s pet spavaćih soba, šest kupaonica, sadrži prostore za doručak i blagovaonicu, odvojenu obiteljsku sobu, radnu sobu, garderobe, prostoriju za medije pa čak i kuću za goste, prenosi Daily Mail.

"Završili su papire za razvod prije mjesec dana, ali čekaju pravo vrijeme da ih podnesu. Tada će objaviti zajedničku izjavu u kojoj će reći kako gaje veliku ljubav i kako su se borili da to uspije, ali nisu uspjeli. Iskreno, na kraju nisu mogli doći do kompromisa. Ono što su imali je nestalo i oboje su to prihvatili", kazao je izvor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak