Bajaga se obratio medijima nakon saobraćajne nesreće: Vraćao se sa sahrane Bore Đorđevića

0
Radiosarajevo.ba

Po povratku sa sahrane poznatog muzičara, uslijedila je nesreća na putu.

Beogradski mediji objavili su vijest da je Momčilo Bajagić Bajaga doživio saobraćajnu nesreću nakon sahrane Bore Đorđevića.

Kako su prenijeli, on se na izlasku iz Čačka, po povratku u Beograd, "čuknuo" sa drugim automobilom. Međutim, Bajaga se sada oglasio i otkrio da nije on doživjeo nesreću, već automobil koji je bio ispred njegovog.

Promjena lokacija za doček naših šampiona: Dođite u Sarajevo da proslavite medalje našim Zmajeva

"To je bila manja saobraćajna nesreća. Nisam ja imao udes, već automobil ispred nas. Bila je manja saobraćajna nesreća i hvala Bogu svi su dobro. Što bi rekli, obično "čukanje", nema povrijeđenih" rekao je Bajaga za srbijanske medije.

Podsjetimo, Bajaga je danas prisustvovao opelu i sahrani Bore Đorđevića, a jučer se zajedno sa članovima benda Bajaga i instruktori od Bore oprostio emotivnim riječima.

"Dana 4. septembra 2024. napustio nas je naš voljeni Borisav Đorđević, pjesnik i rock majstor... Dragi naš, Boro! Hvala ti što si bio dio naših života, kao prijatelj i poslovni saradnik. Uvijek ćeš biti u našim srcima i sjećanjima. Vole te tvoji i zauvijek tvoji: Bajaga, Žika, Lokner, Gane, Kićo, Sale, Kuzma, Čukić i Zeko - piše u čitulji koju su Bajaga i instruktori dali Bori, piše Srbija Danas.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak