Khaddi Sagnia: Volim pokazivati tijelo, i Ferrari se ne drži u garaži

Radiosarajevo.ba
Khaddi Sagnia: Volim pokazivati tijelo, i Ferrari se ne drži u garaži
Mlada atletičarka Khaddi Sagnia postiže odlične sportske rezultate, no pažnju fanova više privlači njena stražnjica. 24-godišnjakinja se natječe u skoku u dalj, a na Europskom prvenstvu u Berlinu zauzela je sedmo mjesto.

Majka joj je iz Gambije, no ona je rođena u Švedskoj pa nastupa za tu zemlju na prvenstvima.

"Mnogi uživaju u lijepom tijelu, ali ovo je na granici neukusa", napisao je novinar Lauri Hollo koji se kasnije ipak ispričao, no to nije zaustavilo reakciju mlade atletičarke:

"Moje gaćice su iste veličine kao i one koje nose druge atletičarke, ali se dignu kada skačem. Razumijem da ljudi pričaju o tome, ali više bih voljela da se ne koncentriraju na moje gaćice, već da obrate pažnju na rezultate", odgovorila je Khaddi preko finskog portala Iltalethi.

"Naravno da volim pokazivati svoje tijelo. Vježbam svaki dan. Ako ste kupili Ferrari, nećete ga držati u garaži, zar ne? Moje tijelo je Ferrari", rekla je Khaddi povodom komentara na njezin instagram profil.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak