Američka pjevačica zgrozila naciju izvedbom himne pa poručila: "Izvinjavam se, bila sam pijana..."

0
Radiosarajevo.ba
Američka pjevačica zgrozila naciju izvedbom himne pa poručila: "Izvinjavam se, bila sam pijana..."

Američka country pjevačica Ingrid Andress izvinila se i priznala da je bila pijana dok je izvodila američku himnu na bejzbolskom stadionu u saveznoj državi Teksas u ponedjeljak, javlja BBC.

Njena čudna izvedba američke himne The Star-Spangled Banner postala je viralni hit nakon Home Run Derbyja Major League Baseballa.

"Sinoć sam bila pijana. Danas se prijavljujem u bolnicu kako bih dobila potrebnu pomoć. To sinoć nisam bila ja. Izvinjavam se MLB-u, svim navijačima i ovoj zemlji koju toliko volim zbog te izvedbe. Javit ću vam kako je na odvikavanju, čujem da je super zabavno", napisala je Andress, pjevačica koja je četiri puta bila nominirana za Grammy.

Britanski turist razotkrio istinu o cijenama u Hrvatskoj: 'Rekli su mi da ni ne dolazim ovdje'

Njena a-capella verzija himne na društvenim je mrežama nazvana "bolnom" i "jednom od najgorih izvedbi nacionalne himne ikada". Daily Beast je napisao kako je "Amerika dobila novu najgoru izvedbe nacionalne himne svih vremena".

Društvenom mrežom ‘X‘ kruže i isječci na kojima se vidi kako se igrač Philadelphia Philliesa Alec Bohm smije dok Andress pjeva.

Za razliku od brojnih negativnih komentara na društvenim mrežama, kolege s američke scene pružile su podršku Ingrid Andress.

"Jako mi je žao što prolaziš kroz ovo. Čuvaj se i iz ovoga ćeš izaći puno jača", napisala je pjevačica i glumica Lucy Hale, a sličnu poruku uputila joj je i country zvijezda Martina McBride: "Šaljem puno ljubavi...‘

Kantautorica Julia Michaels napisala je: "Volim te, djevojko. Žao mi je što prolaziš kroz ovo. I žao mi je što svijet može biti tako okrutan". I pjevačica Carly Pearce pohvalila je Andress ustvrdivši kako treba puno snage za takvu vrstu priznanja u medijima.

Jedan obožavatelj objavio je stariju snimku Andress na pozornici na koncertu uz jednostavni opis: "Ovo je njen pravi talent".

Andress se, podsjetio je Jutarnji, 2010. pojavila kao a-cappella pjevačica u NBC-evoj seriji The Sing-Off, a nakon što je stvorila solo karijeru, bila je nominirana za nagradu Grammy 2021. za najboljeg novog izvođača. Koautorica je hit pjesme Boys Charli XCX i Girl in the Mirror Bebe Rexhe.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak