Adele prekinula koncert u Münchenu zbog Olimpijskih igara

1
Radiosarajevo.ba
Adele prekinula koncert u Münchenu zbog Olimpijskih igara

Na koncertu Adele u Münchenu, koji se održao u subotu, 3. augusta, došlo je do neobičnog prekida njenog nastupa kada je na velikom ekranu prikazana finalna trka na 100 metara sa ženskog Olimpijskog takmičenja u Parizu.

Tokom nastupa, obožavateljima je pružena prilika da gledaju trku u kojoj je učestvovala američka sprinterka Sha’Carri Richardson. Richardson se vraća na Olimpijadu nakon što je bila suspendovana zbog pozitivnog testa na THC, supstancu koja je zabranjena prema pravilima Svjetske antidopinške agencije (WADA).

Publika je oduševljeno reagovala na iznenađenje, uzbuđeno snimajući trenutak svojim mobilnim telefonima i pružajući snažnu podršku tokom prikazivanja trke, piše New York Post.

Ko ne poštuje odluke Ustavnog suda BiH?

Ovaj neočekivani trenutak tokom Adeleinog koncerta dodatno je razveselio fanove i pokazao pjevačicu u novom svjetlu kao strastvenu navijačicu Olimpijskih igara.

@aynah_adelevibes

She really said we are not missing this, and I like her for it😭💅🏽💅🏽💅🏽 3rd August,2024 #Olympics #2024Olympics #adelelive #adeleinmunich #adele #adeleaccess #adeleadkins #germany🇩🇪 #munich #explorepage✨ #concert #Adeleworld #adelerollinginthedeep #adelesetfiretotherain

♬ original sound - ADELE21❤🪐

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak