Znate li ko je Ruhur? Poslušajte njegov prvi singl Nanovo

1
Radiosarajevo.ba

Ruhur, novo ime na našoj muzičkoj sceni, donosi osvježenje svojim prvim singlom "Nanovo". Ova pjesma donosi novi zvuk, nudeći nešto drugačije u našem eteru.

Ruhur je majstorski spojio različite muzičke stilove, uključujući afričke, orijentalne i balkanske, stvarajući jedinstvenu muzičku kombinaciju koja odmah privlači pažnju.

Spot za pjesmu Nanovo je posveta zaštićenom području Skakavac, a prati zamisao odvajanja čovjeka od užurbane svakodnevnice, te je ujedno i poziv da s vremena na vrijeme dozvolimo sebi da po strani ostavimo naše obaveze, te ljepotu nađemo u trenutku i prirodi - poručuje Ruhur.

I BH meteo upozorio na nevrijeme koje dolazi: Pratite uživo kretanje oluje koja će zahvatiti BiH

Svojim pristupom muzici, Ruhur unosi novu energiju na našu muzičku scenu i svojim stihovima podsjeća na važnost uživanja u sadašnjem trenutku i buđenja djeteta u sebi, pozivajući nas da se oslobodimo materijalnih težnji i pronađemo radost u jednostavnosti života.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak