Za ovog glumca se priča da bi mogao biti novi Batman

0
Radiosarajevo.ba

Alana Ritchsona trenutno gledamo u ulozi Jacka Reachera u popularnoj seriji Prime Videa – Reacher, koja je bazirana na knjigama Leeja Childa.

Glavni protagonist biva uhapšen za ubistvo koje nije počinio, no policija ubrzo zatreba njegovu pomoć. Nedugo nakon toga shvati da se našao u krugu korumpiranih policajaca, političara i sumnjivog biznisa. Zbog toga odluči istražiti što se tačno događa u gradu u kojem se nalazi.

Budući da je Ritchson za potrebe serije nabacio nekoliko kila mišićne mase, ima vrlo dobre fizičke karakteristike za jednog DC-jevog superheroja.

Vlada KS će izdvojiti 8.500.000 KM za realizaciju plana Zlatka Mijatovića

Reditelj Kevin Smith rekao je kako bi Ritchson mogao biti savršen izbor za Batmana. Čak je njegovog lika Reachera usporedio s njim, kazavši kako je on zapravo Batman bez plašta.

Na sve to osvrnuo se i glumac.

"Glasine govore da bih ja trebao glumiti Batmana. Kako da ga najbolje odglumim? Volio bih glumiti Batmana. To je zapravo sjajna analogija. Batman ima špilju, a Reacher nema ni kuću. Samo posjeduje četkicu za zube. Batman definitivno ima zanimljivije stvari - špilju, apartmane i odaziva se na paljenje svjetla. Batman je bolji", rekao je Ritchson.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak